Een speciaal moment bij de koffietafel van een uitvaart

Een uitvaart van een dierbare, is altijd een heftig moment. U zou graag willen dat uw dierbare een mooie en bijzondere uitvaart heeft. Op die manier kunnen u en andere naasten, op een goede manier afscheid nemen van uw dierbare. Een speciale en bijzondere uitvaart, betekent veel voor familie, vrienden en andere naasten. Daarom is een goede uitvaart ook zo belangrijk. Ook de koffietafel bij een uitvaart is belangrijk. U kunt namelijk ook van de koffietafel, een bijzonder en speciaal afscheidsmoment maken. Rouwparels wilt u graag helpen met het creëren van een mooi en bijzonder afscheidsmoment. Als u belang heeft aan een betekenisvolle koffietafel tijdens een uitvaart, kunt u gerust contact met mij opnemen. Daarnaast heb ik ook mogelijkheden voor allerlei uitvaartpakketten.

Een koffietafel met betekenis

Zelf vind ik dat een uitvaart, geheel speciaal en bijzonder hoort te zijn. Daarom heb ik het zelf altijd raar gevonden, als er bij de koffietafel broodjes kaas en plakken cake werden aangeboden. Ik vond dat niet passend. Ik vind dat er bij een mooie en speciale gebeurtenis, ook een betekenisvol hapje hoort. Dit is waarom ik Rouwparels ben begonnen. Ik wil graag mensen een kans bieden, om ook een speciaal afscheidsmoment te hebben bij de koffietafel van een uitvaart.

Een bijzonder afscheidsmoment

Dit speciale en bijzondere afscheidsmoment bij de koffietafel van een uitvaart, kunt u regelen met de hulp van RouwParels. Ik bied mensen namelijk beschuit met grijs-witte muisjes aan, om te serveren tijdens de uitvaart. De beschuit met muisjes staat symbool voor de verbinding tussen leven en dood. Het overlijden van een dierbare, is namelijk niet het einde van de dierbare zelf. De dierbare leeft altijd voort in uw gedachte en hart. Deze gedachte maakt het verwerkingsproces dragelijker. Door het gezamenlijk eten van de beschuit met muisjes, staat u samen met de naasten stil bij het leven van de dierbare.

Bij het overlijden van mijn vader, heb ik bij de koffietafel van de uitvaart, iedereen een klein beschuitje met RouwParels aangeboden. Zo konden we allemaal stil staan bij deze bijzondere gebeurtenis. Dit was de eerste keer dat ik iets met mijn idee van RouwParels ben gaan doen. Ik vond het een mooi en bijzonder moment. Ook de genodigden vonden dat. Dit gaf ons de kans om extra stil te staan bij het leven van mijn vader. Na deze ervaring, wou ik dit ook graag bieden aan andere mensen die hun dierbare hebben verloren.

Menu